El Mercat de la Masuca organitza un concurs de truites pel Dijous Llarder-  2017-02-07
Noticia1

El concurs és una iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

El primer concurs de truites del Mercat de la Masuca serà el proper Dijous Llarder, 23 de febrer, i porta per nom “El Dijous Llarder, Concurs de Truites!”.

El concurs està obert a tot tipus de persones, habituals o no habituals del Mercat, que vulguin posar a prova les seves dots culinàries. Per fer-ho, hauran de preparar i portar al Mercat un dels plats més típics de Dijous Llarder: una truita.

El contingut de la truita és lliure, però al menys un dels ingredients ha de ser de mercat (a part dels ous, evidentment) i la recepta s’ha de preparar amb un total de 8 ous. A més, els participants hauran de fer constar els ingredients utilitzats en la preparació de la truita.

El jurat, que es presentarà en els propers dies, valorarà el gust, la presentació i la originalitat de cada truita i repartirà tres premis. El primer premi s’emportarà un val de compra per qualsevol parada membre de l’Associació de Botiguers de la Masuca valorat en 60€, el segon classificat un val de descompte valorat en 30€ i el tercer, un altre val per valor de 20€. En total, es repartiran 110€ en vals de compra, gentilesa de l’Associació de Botiguers de la Masuca.

Entrega de premis amb degustació oberta a tothom
La recepció de les truites es farà el mateix Dijous Llarder, al matí de 11 a 13h i a la tarda de 17 a 18h. El jurat farà les seves valoracions un cop tancat el plaç de presentació de truites i farà efectiu el seu veredicte a les 19h, quan es farà l’entrega de premis i una degustació de totes les truites presentades a concurs.

Aquesta degustació estarà oberta a tothom, de manera que tant participants com el públic del concurs podran tastar les truites presentades. Durant la degustació, l’Associació de Botiguers de la Masuca oferirà pa amb tomàquet i vi a tots els assistents per acompanyar les truites.

El concurs “El Dijous Llarder, Concurs de Truites!” és una iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca i té el suport del Departament de Comerç i Promoció de l’Ajuntament d’Igualada.

Segueix-nos a
Segueix-nos a Segueix-nos a Segueix-nos a
Diputació de Barcelona Ajuntament d'Igualada

CERCADOR DE NOTCIES

Nom
Tipus
© Mercat Municipal de la Masuca