Presentat el jurat del concurs de Truites del Mercat de la Masuca-  2017-02-14
Noticia1

El concurs de truites “El Dijous Llarder, Concurs de Truites!” ja té definit el jurat que decidirà els guanyadors.

El jurat està format per quatre persones molt vinculades al Mercat de la Masuca d’Igualada però d’àmbits molt diversos, fet que aporta punts de vista diferenciats sobre la cuina de mercat.

El jurat estarà format pels cuiners Ricard Closa, de Cuina.Dom i habitual en els cursos de cuina que es fan al Mercat, i Joan Fontanella, cuiner del Bitok i membre de Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies, l’entitat que va organitzar amb molt d’èxit la primera nit de tapes de la Masuca, el Vademercat. I també per dues persones molt vinculades al Mercat, com ho són la Carme Massanés, en representació de l’Ajuntament d’Igualada, i Francesc Marí, arquitecte i habitual del mercat municipal d’Igualada.

El concurs de truites del proper Dijous Llarder està obert a tot tipus de persones que vulguin posar a prova les seves dots culinàries i preparar una truita de mercat. Les truites s’han de presentar el mateix Dijous Llarder, a l’aula de cuina del Mercat, en horari de matí de (11 a 13h) o bé de tarda (de 17 a 18h).

Un cop presentades, el jurat valorarà cada truita i farà l’entrega de premis a partir de les 19h. Durant l’entrega de premis s’obriran les portes de l’aula de cuina per a qui ho vulgui pugui tastar les truites del concurs.

Recordem que hi ha tres premis en joc en diversos vals de descompte. El primer valorat en 60€, el segon en 30€ i el tercer en 20€. En total, es repartiran 110€ en vals de compra, gentilesa de l’Associació de Botiguers de la Masuca.

El concurs “El Dijous Llarder, Concurs de Truites!” és una iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca i té el suport del Departament de Comerç i Promoció de l’Ajuntament d’Igualada.

Segueix-nos a
Segueix-nos a Segueix-nos a Segueix-nos a
Diputació de Barcelona Ajuntament d'Igualada

CERCADOR DE NOTCIES

Nom
Tipus
© Mercat Municipal de la Masuca