Propers cursos de cuina al Mercat-  2017-02-20
Noticia1

Aquest 2017 ha començat amb una nova sèrie de cursos de cuina.

Aquesta és una iniciativa del Servei de Comerç i Promoció de la ciutat de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Botiguers de la Masuca.

Pel que fa als tallers per a adults, queden dues sessions a realitzar. El 16 de març el xef del Racó del Traginer recuperarà la cuina tradicional catalana i, el 13 d’abril, Ricard Closa de CuinaDom, tornarà a l’aula de cuina amb un interessant taller de cuina senzilla, que intentarà captar el públic juvenil. Els cursos es realitzen cada tercer dijous de mes.

Els cursos familiars es fan el darrer divendres de cada mes de la mà de Natasha de CookyFop’s que continuarà portant noves propostes per als més petits. Les properes cites són el 24 de febrer, el 24 de març i el 28 d’abril.

Les inscripcions als cursos d’adult es poden fer a la Polleria de la Merche i l’Eli, per un preu de 4€ per sessió. Els tallers familiars són gratuïts.

Aquesta programació és organitzada pel Servei de Comerç i Promoció de la ciutat de l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Botiguers de la Masuca.

El full d’inscripció es pot trobar al web del Servei de Comerç i Promoció de l’Ajuntament d’Igualada: www.comerçigualada.cat

Segueix-nos a
Segueix-nos a Segueix-nos a Segueix-nos a
Diputació de Barcelona Ajuntament d'Igualada

CERCADOR DE NOTCIES

Nom
Tipus
© Mercat Municipal de la Masuca