Del Mercat a la taula -  2007-07-10
Noticia1

Del Mercat a la taula

La Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Mercats Municipals i en col•laboració amb ajuntaments i mercats, organitza el concurs de receptes Del mercat a la taula. Busquem les receptes de tota la vida, les que cuinava l’àvia, les que fan ús de productes de la terra, les més arrelades al teu municipi.

Només cal que emplenis la butlleta amb la teva recepta, la retallis i la dipositis a les bústies que trobaràs al teu mercat. I si vols més informació, pregunta-ho a la teva parada habitual.

Les receptes guanyadores es publicaran al llibre de cuina Del mercat a la taula, que la Diputació de Barcelona regalarà a tota la clientela dels mercats municipals.

També s’hi afegirà vint-i-cinc vals de compra per valor de vint euros cadascun gentilesa de l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca


Guanyadors:

Roser Junyent Muntané, Nuria Riera Esquius, Anna Gabarró Xaus, Núria Rossell Comaposada, Mº Carme Lopez Uroz i Mariona Garcia Ferrer
, a las que el Mercat obsequiarà amb una ampolla de moscatell i una safata de pastes seques.

Les dues receptes guanyadores: "Uns canelons de postguerra", de Roser Junyent Muntané i "Llom de porc amb prunes", de Núria Riera Esquius obtindran a més un obsequi de la Diputació i a més poder entrar a formar part del llibre de cuina "Del mercat a la taula" que la Diputació de Barcelona regalarà a tota la clientela dels mercats municipals.

Segueix-nos a
Segueix-nos a Segueix-nos a Segueix-nos a
Diputació de Barcelona Ajuntament d'Igualada

CERCADOR DE NOTCIES

Nom
Tipus
© Mercat Municipal de la Masuca